dilluns, 26 de setembre del 2011

COMENCEN ARRIBAR ELS PRODUCTES...


ORDENANT (encara queda molt).. La primera comanda de Toga ja ha arribat!! Esperant la resta de marques.. Ja queda poquet per l’inauguració... J

6 comentaris:

Isabel ha dit...

Hola!! On tens la botiga?

Georgina - Sants PAPERETS ha dit...

La botiga està al Carrer Maria Victoria (a 2 minuts de la plaça de Sants)!! Ara només estem rebent i emmagatzemant els productes però en 3 setmanes farem una SUPER INAUGURACIÓ!!! I per suposat, hi estas convidada!!! :)

Georgina - Sants PAPERETS ha dit...

I per cert.. he vist que t'agrada l'enquadernació, doncs tenim un PROFESSIONAL de l'enquadernació que ja esta començant a preparar cursos per poder fer tallers interessants i divertits... de moment, ja en tenim un que ens volta el cap.. ;)

Isabel ha dit...

Quan baixi a BCN ja et faré una visita, ja que visc al peu de Montserrat i no puc baixar tant com m'agradaria.

En quant a l'enquadernació, m'agrada molt, i em va enganxar un taller de scrap justament i al cap d'un mes ja estava apuntada a un curs d'enquadernar.

Així que si alguna lectora no ho ha probat mai li recomano, ja que enganxa molt!!!

Ja estaré atenta als tallers!!!

Jana Garcia ha dit...

Quina bona pinta... i quina ruina per a mi! precisament aquest any vaig a una acadèmia d'idiomes molt a prop de plaça de Sants!!! ja puc començar a estalviar....

Georgina - Sants PAPERETS ha dit...

Isabel els tallers els penjarem al blog! Si t'hi adscrius només hauràs d'anar mirant les actualitzacions :)

I Jana, encantada de veure't per allà! Jo a la botiga hi seré per les tardes i algun matí .. els matins hi ha sempre el Pere, que ell s'encarrega de tot l'aspecte d'enquadernació.

Gràcies a les dues! :)